Headerbild

Kategorier

Arbetsdag 22 oktober

2023-10-02 i Allmänt

Nu får alla medlemmar som ännu inte ställt upp på en arbetsdag under året en andra chans. Som medlem är man skyldig att delta på klubbens arbetsdagar.

Den 22 oktober kommer vi medlemmar att gemensamt utföra arbeten på banan inför besiktning. Besiktningen är nödvändig för att klubben och banan ska få inneha banlicens, och att vi medlemmar ska kunna nyttja banan under året.

Vi genomför också besiktningen för att så småningom kunna uppgradera banan till en B-bana – en bana där vi kan genomföra fler och lite större tävlingar för våra förare. Banorna i Stockholmsområdet blir färre och färre, och där måste vi ta ett gemensamt ansvar för Värmdö motorklubbs, och vår banas, framtid.

Det räcker inte med några få personer som år efter år sliter för banan och klubbens skull. Styrelsen, ordförande och eldsjälar arbetar hårt för att hålla verksamheten rullande – men du som medlem behövs också.

Som medlem tränar man till subventionerat pris, har rätt att köpa träningskort och delta i klubbens aktiviteter, läger och tävlingar. Men man har också, som i alla föreningar, skyldigheter.

Som medlem är man skyldig att:
- Deltaga i arbetsdagar och övriga aktiviteter med inriktning att stärka klubbens verksamhet och ekonomi.
- Klubben avser att utbilda ledare och funktionärer och det är en skyldighet för medlemmar och framförallt föräldrar till minderåriga åkare att deltaga i klubbens arbete och satsning för att skapa goda förutsättningar för sportens framtid.

Kom ut till banan 22 oktober och ställ upp för din klubb. På det sättet lär vi också känna varandra och verksamheten bättre, och vi tryggar banans framtid.

Utan medlemmar som ställer upp har vi ingen verksamhet.

Adress

Värmdö MK - Motorcykel och Snöskoter Femåkrarna Norshagen 13990 Värmdö

Kontakt

E-post: info@varmdomx.se

Drivs med KlubbenOnline

Logga in