Headerbild

Sponsorer

Värmdö Motorklubb är inne i sin mest expansiva fas någonsin. Klubben startades 1976 och har sedan 2005 – efter många turer fram och tillbaka – bedrivit verksamheten på ett område i Myttinge på norra Värmdö. 

Från att ha varit en E-bana bana för medlemmarna är området nu en B-bana, vilket möjliggör större tävlingar och evenemang. En professionell startgrind är byggd och förarbetet för en bandepå och en miljövänlig tvättplats är inlett.

I och med uppgraderingen av banan väntar några större investeringar. Investeringar som görs framför allt för Värmdös, men också för Storstockholms, barn och ungdomar. Banorna i regionen har med åren blivit färre och mer åtstramade, vilket gör att Värmdö Motorklubbs arbete är viktigare än någonsin för sportens framtid.

Kommunen har tagit Värmdös idrottsplatser under sina vingar, alla utom Värmdö Motorklubbs crossbana. Klubben sköter därmed allt underhåll och finansiering av skötsel på egen hand.

Var med och stötta Värmdö Motorklubbs verksamhet – bli klubbsponsor!

Precis som i alla idrottsföreningar har Värmdö Motorklubb en stark och inbjudande gemenskap. Här träffas barn, ungdomar och vuxna och många blir vänner för livet genom sin delade passion för motorsport.

Här bedrivs idag crosskola, träningsläger och små klubbtävlingar. För att kunna utveckla detta och ge mer till fler behöver föreningen er hjälp.

Genom att stötta klubben bidrar ni till medlemmarnas sociala och idrottsliga framgångar, en friskare generation och ett starkare Värmdö.

Mot ett bidrag på 5 000 kr kan vi erbjuda tryck på nya klubbkläder, er logotyp på hemsidans sponsorvägg eller en skylt på området, planket eller startgrinden.

Kontakta Janne Andersson070-6420197 om du och ditt företag vill bidra till en levande motorsport på Värmdö. Tack!

Adress

Värmdö MK - Motorcykel och Snöskoter Femåkrarna Norshagen 13990 Värmdö

Kontakt

E-post: info@varmdomx.se

Drivs med KlubbenOnline

Logga in